De prijzen van een glaszetter

Een glaszetter komt natuurlijk niet voor niets. En voordat u een glaszetter gaat inhuren is het slim om te informeren naar de glaszetter prijzen. Kijk wat er allemaal mogelijk is en welke kosten dit met zich meebrengt. Informeer naar de glaszetter prijzen om zo het glas op een betaalbare manier in uw deuren en kozijnen te krijgen. Hieronder geven we u enkele richtprijzen van een glaszetter. Het is echter altijd verstandig om vooraf bij meerdere glaszetters een offerte op te vragen. Op die manier krijgt u een nog beter inzicht in de kosten van een glaszetter.

Wat kost een glaszetter?

Een glaszetter kunt u op twee manieren betalen. Ten eerste kunt u een glaszetter per uur betalen. U dient dan te rekenen op een tarief van rond de 40 euro exclusief btw. Ook kunt u een glaszetter per vierkante meter glas inhuren. De kosten zijn dan 40 tot 70 euro per uur. De reistijden en afstand kan invloed hebben op het totale bedrag. Ook kan het glas zetten duurder zijn als de kozijnen moeilijk te bereiken zijn. Daarnaast is ook het glastype bepalend voor de uiteindelijke totaalprijs om het glas te laten zetten.

Het glas zelf plaatsen?

Natuurlijk kunt u overwegen om het glas zelf te gaan plaatsen. Het is dan echter wel belangrijk om goed te weten wat u doet. Het is belangrijk om te weten dat glas zetten vakwerk is. Kies er daarom voor om het uit te besteden. Een keer een ruit laten vallen of een ruit niet goed plaatsen kan u meer kosten dan de totale rekening van de glaszetter.

Vraag meerdere offertes op!

Door meerdere offertes op te vragen kunt u veel geld besparen. En hierdoor hoeft u er niet meer over na te denken om zelf het glas te gaan plaatsen. Wacht niet langer en vraag simpelweg meerdere offertes op.